Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Ludo (799890) - Elianense CD (491115) » 627410053: T57/R1

Copa 627410053 Información oficial sobre el partido 627410053 en Hattrick

01.08.2018 12:00:00
Copa: Temporada 57 / Ronda 1

Club Ludo Alineación oficial del equipo 'Club Ludo' en el partido 5 - 4 Elianense CD Alineación oficial del equipo 'Elianense CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Ludo Alineación oficial del equipo 'Club Ludo' en el partido 0 - 1 Elianense CD Alineación oficial del equipo 'Elianense CD' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Ludo

Goles Goles

  • 140 Minuto 48 (Gol de contra de falta): El contraatac de Club va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Raúl Mancha va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Club va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Hilari Vila-Abadal va sortir per sobre el travesser.
  • 208 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Joanikot Inurritegi de Club va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Víctor Cañas es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 241 Minuto 95 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Club va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Víctor Cañas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Club, Raúl Mancha, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Hilari Vila-Abadal de Club és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 3 - 1.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Club Fernando Montalvo Galán va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Vermudo Lombao va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Marcel Esquerra xutant per a Club va fer anar la pilota just on la volia, però Silveri Tamarit, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Club Asier Goite no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Silveri Tamarit es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.

Elianense CD

Goles Goles

  • 162 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 73 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Pavel Zakuskin de Eliana marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Kamil Zbierski va marcar al minut 36 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 69, en un 1 contra 1 amb el porter, però Asier Goite va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Kamil Zbierski des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raniero Ghirello de Eliana amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Luigi Tricarico, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Asier Goite va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Eliana i 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Raniero Ghirello anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Eliana.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Eliana Utku Özgüner no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Asier Goite es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Alberto González Párraga de Eliana, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Asier Goite en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Eliana Pavel Zakuskin va intentar enganyar Asier Goite amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Silveri Tamarit de Eliana anava molt fort i col·locat però Asier Goite no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 4.