Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

llimacs again (435538) - Ebro River (794283) » 626361936: T56/R6

Copa 626361936 Información oficial sobre el partido 626361936 en Hattrick

16.05.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 6

llimacs again Alineación oficial del equipo 'llimacs again' en el partido 8 - 6 Ebro River Alineación oficial del equipo 'Ebro River' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
llimacs again Alineación oficial del equipo 'llimacs again' en el partido 1 - 2 Ebro River Alineación oficial del equipo 'Ebro River' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,8 % 4,0 % 77,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

llimacs again

Goles Goles

  • 114 Minuto 72 (Gol de penalti): Al minut 72, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Franco Minghini no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 93 (Gol por el centro): Al minut 93 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Franco Minghini ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, llimacs es posava per davant 2 a 1.
  • 112 Minuto 100 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del llimacs s'esgargamellaven dempeus per esperonar Lodewijk Coppens que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 100 i suposava l'empat a 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): El jugador de llimacs Ildelfonso Polo Galván quasi va assolir l'empat al minut 40 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 219 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Abouzar Izad Neshan va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Franco Minghini, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Bronisław Rompca va estar a punt de marcar al minut 44 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 60 (Ocasión por el centro): llimacs enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abouzar Izad Neshan de llimacs amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de llimacs Franco Minghini no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fulvio Iadanza es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Lodewijk Coppens anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a llimacs.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Jesús Galeón de llimacs, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fulvio Iadanza en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Bartolomé Alberche de llimacs va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 7 - 6.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de llimacs, Manuel Barrena Delgado, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 6 al marcador.

Ebro River

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a River prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Aleandro Parolini.
  • 119 Minuto 97 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Keano Charlot sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Jarosław Cichoń que, efectivament, va fer pujar el 2 - 2!
  • 172 Minuto 98 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Fritz Scavuzzo quedar desmarcat i marcar per a River al minut 98. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Després de 44 minuts, Brandomil Borrallo va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Manuel Barrena Delgado va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 216 Minuto 92 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Lázaro Ferreirous va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Brandomil Borrallo, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Keano Charlot va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Fulvio Iadanza va clavar el 5 - 5 per a River amb una precisió mil·limètrica.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Aleandro Parolini va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de River a la tanda de penals: 6 - 6!
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de River Jarosław Cichoń va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.