Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esmorgantes S.D. (313539) - Sant Cugat F.C. (309295) » 626279320: T56/R5

Copa 626279320 Información oficial sobre el partido 626279320 en Hattrick

09.05.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 5

Esmorgantes S.D. Alineación oficial del equipo 'Esmorgantes S.D.' en el partido 5 - 3 Sant Cugat F.C. Alineación oficial del equipo 'Sant Cugat F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Esmorgantes S.D. Alineación oficial del equipo 'Esmorgantes S.D.' en el partido 6 - 2 Sant Cugat F.C. Alineación oficial del equipo 'Sant Cugat F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,1 % 0,6 % 10,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esmorgantes S.D.

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Matthieu Vacher va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Esmorgantes empatava el partit, 1 a 1, al minut 39.
  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 40 gràcies a la jugada de Viggo Sagulin, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Zsolt Apor va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64, Esmorgantes va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jan Bitterlich, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mauro Zaitegui va aprofitar per marcar el 5 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Zsolt Apor del Esmorgantes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 26 per blocar una centrada d'en Rafał Łukasiuk va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Esmorgantes.
  • 218 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner peinado): Álvaro Murillo quasi marca en una jugada assajada de córner que Viggo Sagulin havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Sant Cugat F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 37, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què César De Quiñones es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 151 Minuto 47 (Gol por el centro): Sanku van mostrar una bona compenetració quan al minut 47 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que César De Quiñones va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 89, el jugador visitant Albeiro Dávila va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.