Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Club Vallekas (124052) - labriegos (774224) » 626279022: T56/R5

Copa 626279022 Información oficial sobre el partido 626279022 en Hattrick

09.05.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 5

AGRS Alineación oficial del equipo 'AGRS' en el partido 1 - 6 Córdoba Atlético Alineación oficial del equipo 'Córdoba Atlético' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AGRS Alineación oficial del equipo 'AGRS' en el partido 1 - 0 Córdoba Atlético Alineación oficial del equipo 'Córdoba Atlético' en el partido
Tiene un resultado normal 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AGRS

Goles Goles

  • 102 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Massimo Pignataro de AGRS va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): AGRS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Guirec Gillet en un 1 contra 1 amb el porter Iuri Tedone, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 202 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Passaven 64 minuts quan Mikeldi Gabikagoieaskoa des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 202 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al 74, Guirec Gillet hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Iuri Tedone. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Massimo Pignataro de AGRS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Córdoba Atlético

Goles Goles

  • 143 Minuto 5 (Gol de contra por la derecha): El jugador Miguel Fuentes de Córdoba es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 184 Minuto 9 (Gol de penalti): Passaven 9 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Alejandro Asensio va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 190 Minuto 27 (Gol de falta): En Vladislav Marhuľa va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-3.
  • 119 Minuto 28 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Josep Maria Espí va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 4 al minut 28.
  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Alejandro Asensio va treure un córner llarg cap al segon pal que en Josep Maria Espí, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 5.
  • 140 Minuto 40 (Gol de contra de falta): El contraatac de Córdoba va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Alejandro Asensio va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 6!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, el Córdoba va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Josep Maria Espí s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Córdoba van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Vladislav Marhuľa va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): El Córdoba va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 69, però en Miguel Fuentes va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.