Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D LOS PINOS (313995) - Maspalomas (120269) » 626172310: T56/R4

Copa 626172310 Información oficial sobre el partido 626172310 en Hattrick

02.05.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 4

C.D LOS PINOS Alineación oficial del equipo 'C.D LOS PINOS' en el partido 3 - 2 Maspalomas Alineación oficial del equipo 'Maspalomas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
C.D LOS PINOS Alineación oficial del equipo 'C.D LOS PINOS' en el partido 4 - 2 Maspalomas Alineación oficial del equipo 'Maspalomas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,7 % 5,7 % 20,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D LOS PINOS

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Pedro José Gradín, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del PINOS se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 10.
  • 133 Minuto 14 (Gol por la derecha): PINOS va aconseguir el 2 - 0 quan Simon Boss va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Simon Boss, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a PINOS.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Pedro José Gradín va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 2. En Michael Hassmann va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 219 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Michael Hassmann va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en José Luis Muñoz Díaz, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 78 podia haver acabat en gol, però Francisco Valls va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en José Luis Muñoz Díaz, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Maspalomas

Goles Goles

  • 152 Minuto 70 (Gol por la izquierda): El 3 - 1 el va apuntar al seu compte particular Hipòlit Nogués de Maspalomas després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 152 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, Maspalomas va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan Patrick Rensefeld va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21, David Gomendio va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Maspalomas van seguir progressant per la banda dreta. Alem Arnau va tenir la seva oportunitat al minut 75, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.