Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ni neu (777271) - Mandanga City (125220) » 626020801: T56/R3

Copa 626020801 Información oficial sobre el partido 626020801 en Hattrick

25.04.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 3

ni neu Alineación oficial del equipo 'ni neu' en el partido 3 - 0 Club Esportiu de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Club Esportiu de Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ni neu Alineación oficial del equipo 'ni neu' en el partido 0 - 1 Club Esportiu de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Club Esportiu de Barcelona' en el partido
Tiene bastante suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,1 % 0,4 % 91,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ni neu

Goles Goles

  • 141 Minuto 54 (Gol de contra por el centro): El neu era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Jacme Escolà va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 106 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El neu sempre confia amb les genialitats d'en César Palacio Ortiz; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 2 - 0.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Željko Madžar, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a neu.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Yuri Puddu del neu ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, Pedro Pacheco Rubio gairebé va marcar per a neu des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): neu van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 83, però el xut de Maurizio Boffelli des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): El neu va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 89, però en Medard Vyňuchal va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Club Esportiu de Barcelona

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Fakriddin Yunusov va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Esteban Solano, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 20, quan en Ştefăniţă Onuţ va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 250 Minuto 87 (Ocasión de falta): Després de 87 minuts, Csaba Torzsa va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Esteban Solano el va poder desviar a córner.