Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Xupittos (117961) - tot el poder als soviets (314450) » 626020757: T56/R3

Copa 626020757 Información oficial sobre el partido 626020757 en Hattrick

25.04.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 3

Sanpeter CF Alineación oficial del equipo 'Sanpeter CF' en el partido 6 - 3 tot el poder als soviets Alineación oficial del equipo 'tot el poder als soviets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Sanpeter CF Alineación oficial del equipo 'Sanpeter CF' en el partido 4 - 4 tot el poder als soviets Alineación oficial del equipo 'tot el poder als soviets' en el partido
Tiene suerte 3.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,2 % 37,3 % 30,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sanpeter CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Soviets. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Florin-Marian Udriştoiu la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Sanpeter es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 24.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ben Adema, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Sanpeter.
  • 112 Minuto 106 (Gol por la izquierda): Sanpeter equilibrava la balança al minut 106. En Alejandro Alcántara, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 28 (Ocasión de falta): En Narciso Ortún es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Florin-Marian Udriştoiu gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jakub Haponik va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Pascal Blin va estar a punt de sentenciar el partit al minut 84, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Florin-Marian Udriştoiu de Sanpeter va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Diego Cos anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Sanpeter.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Sanpeter Cristovo Janza no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jakub Haponik es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Florin-Marian Udriştoiu va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 3.

tot el poder als soviets

Goles Goles

  • 151 Minuto 68 (Gol por el centro): Un mica després, Ovidiu Costache de Soviets va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 163 Minuto 85 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 85 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Ludmił Pielecki marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 171 Minuto 95 (Gol por el centro): En Ovidiu Costache donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 95 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, un refús desafortunat de Juan Garrido Abiétar, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Cristian Piper no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 263 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Tiziano Kuhni quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Mathieu Grenet va encarar al porter al 77, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Henrik Gulyás de Soviets la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Lucien Bächi de Soviets anava molt fort i col·locat però Juan Garrido Abiétar no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 3.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Jakub Haponik xutant per a Soviets va fer anar la pilota just on la volia, però Juan Garrido Abiétar, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Soviets Cristian Piper, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Juan Garrido Abiétar. El marcador continuava 6 - 3.