Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Resaka Furbol Club (1436607) - Athletic Iracund (1581962) » 626020646: T56/R3

Copa 626020646 Información oficial sobre el partido 626020646 en Hattrick

25.04.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 3

PIFIESSIRVENTIX Alineación oficial del equipo 'PIFIESSIRVENTIX' en el partido 5 - 4 Alumbres City F.C. Alineación oficial del equipo 'Alumbres City F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
PIFIESSIRVENTIX Alineación oficial del equipo 'PIFIESSIRVENTIX' en el partido 3 - 4 Alumbres City F.C. Alineación oficial del equipo 'Alumbres City F.C.' en el partido
Tiene suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,6 % 53,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PIFIESSIRVENTIX

Goles Goles

  • 103 Minuto 38 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de PIFIESSIRVENTIX per la dreta va donar com a resultat un gol de Sebi Sachser al minut 38 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 113 Minuto 64 (Gol por la derecha): Després de 64 minuts de partit, Alberto Itruburu igualava per PIFIESSIRVENTIX en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 81, Ramón Arévalo de PIFIESSIRVENTIX empatava el partit: 3 - 3.
  • 121 Minuto 95 (Gol por el centro): Carles Enric Serrats va donar a PIFIESSIRVENTIX un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 143 Minuto 103 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de PIFIESSIRVENTIX eren letals, i Juan Carlos Endara va aprofitar-ne un per aconseguir el 5 - 4 entrant des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nil Subinyà es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tinguaro Egocheaga de PIFIESSIRVENTIX es va guanyar la targeta groga merescudament.

Alumbres City F.C.

Goles Goles

  • 137 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Rody Du Gardein va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 21 de joc. Apoena Macedo es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Bernt Goldenmann va aprofitar un error defensiu al minut 35, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Alumbres.
  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Rody Du Gardein que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 163 Minuto 96 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 96. L'anotador per Alumbres va ser Ralph Mikosch, que així va deixar el marcador en 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Alumbres quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Nicholas Garcea va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Alumbres Ralph Mikosch quasi marca al minut 36 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Bernt Goldenmann l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 Avelino Valenzuela Ucedo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Bernt Goldenmann, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 237 Minuto 84 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Szilárd Cserna va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Apoena Macedo va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 271 Minuto 102 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Szilárd Cserna ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fahad Suwaidi de Alumbres es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.