Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paladium fc (1338336) - rasec (993765) » 626020401: T56/R3

Copa 626020401 Información oficial sobre el partido 626020401 en Hattrick

25.04.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 3

Nàstic de Salou Alineación oficial del equipo 'Nàstic de Salou' en el partido 1 - 4 jofer team Alineación oficial del equipo 'jofer team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nàstic de Salou Alineación oficial del equipo 'Nàstic de Salou' en el partido 0 - 1 jofer team Alineación oficial del equipo 'jofer team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,7 % 0,4 % 91,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nàstic de Salou

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Nàstic va ser Albert Torres.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Aitor Ixurria es va comportar com un juvenil al minut 23 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Al minut 34, Josep Nebot de Nàstic va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

jofer team

Goles Goles

  • 163 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 35 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Kenny Otte.
  • 172 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de jofer va ser finalitzada des de l'esquerra per Manuel Espalter al minut 74. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): En 莫 (Mo) 泉嘉 (Quanjia) entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al jofer, un peu providencial d'en Kenny Otte va situar el 1-3 al panell digital.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Manuel Espalter de jofer l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 79 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 7 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Manuel Gaztañeta va servir per deixar enrere el gegant Gilberto Jiménez al minut 7, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): jofer va estar a punt d'empatar al 28 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Kenny Otte que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33 Manuel Espalter va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Altan Öztay va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Aitor Ixurria va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 54, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Altan Öztay va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Kenny Otte, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 77 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. jofer va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Manuel Espalter de jofer va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 78 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Javier Tenorio de jofer va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.