Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rodríguez (1334225) - ACOIRAZADO POTEMKIN (1582037) » 626019552: T56/R3

Copa 626019552 Información oficial sobre el partido 626019552 en Hattrick

25.04.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 3

Rasteam F.C. Alineación oficial del equipo 'Rasteam F.C.' en el partido 5 - 2 ACOIRAZADO POTEMKIN Alineación oficial del equipo 'ACOIRAZADO POTEMKIN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rasteam F.C. Alineación oficial del equipo 'Rasteam F.C.' en el partido 3 - 0 ACOIRAZADO POTEMKIN Alineación oficial del equipo 'ACOIRAZADO POTEMKIN' en el partido
Tiene suerte 3.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rasteam F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Rasteam, atacant per l'esquerra al minut 15, va aprofitar el magnífic llançament de Edi Pauletto per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Rasteam va augmentar la diferència quan Mickaël Garcia no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En Mickaël Garcia de Rasteam va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 115 Minuto 77 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 77 minuts de joc, Mickaël Garcia, corrent com un esperitat, superà primer Stian Løvstad per velocitat, i després el porter posant el 4 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Jean-Philippe Coulombel va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 18 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 18 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Jean-Philippe Coulombel estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Ariel Livneh, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

ACOIRAZADO POTEMKIN

Goles Goles

  • 151 Minuto 83 (Gol por el centro): Un mica després, Ron Feldbrugge de ACOIRAZADO va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 153 Minuto 86 (Gol por la derecha): Els jugadors de ACOIRAZADO no defallien en cap moment. Producte d'això, en Ron Feldbrugge va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ACOIRAZADO va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ron Feldbrugge, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 79 en Sivert Hammarlind va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Pasquale Romagnoli va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Krzysztof Turczyński de ACOIRAZADO es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Saadat Ishaq de ACOIRAZADO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Stian Løvstad de ACOIRAZADO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Stian Løvstad va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.