Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Don Peña Fc (995433) - public f.c (1338481) » 626019539: T56/R3

Copa 626019539 Información oficial sobre el partido 626019539 en Hattrick

25.04.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 3

Adlerland F.C. Alineación oficial del equipo 'Adlerland F.C.' en el partido 3 - 6 public f.c Alineación oficial del equipo 'public f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Adlerland F.C. Alineación oficial del equipo 'Adlerland F.C.' en el partido 2 - 1 public f.c Alineación oficial del equipo 'public f.c' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,1 % 3,6 % 18,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Adlerland F.C.

Goles Goles

  • 103 Minuto 29 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Norbert Treschkow va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Cătălin Marian va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Adlerland empatava el partit, 2 a 2, al minut 32.
  • 122 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Adlerland contenien la respiració mentre en Roy Heije s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Adlerland va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Norbert Treschkow va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Juan Miguel Campezo.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Julio Ricardo Somma, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Onofrio De Marchi. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 237 Minuto 108 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Julio Ricardo Somma va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Cătălin Marian va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 203 Minuto 119 (Ocasión por la derecha): Adlerland va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Cătălin Marian va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Juan Miguel Campezo va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 118 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Karsten Engberg.

public f.c

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Juan Carlos Garibay va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 105 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 27, Diego Maestre Zapata va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Zachariah Dostal, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 2.
  • 186 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de public va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Alatz Ibibarren, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 3 - 3.
  • 172 Minuto 110 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de public va ser finalitzada des de l'esquerra per Jalal Bendahmani al minut 110. Els visitants es posaven per davant del marcador: 3 - 4.
  • 143 Minuto 116 (Gol de contra por la derecha): José Luis Varela va marcar al minut 116 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 5.
  • 182 Minuto 117 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 117 de partit va donar a public l'avantatge per 3 - 6. Romeo Rebollo Morcillo en va ser l'anotador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Carlos Garibay de public es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.