Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

republicano sporting de xixon (1433617) - antenas d (121989) » 625845511: T56/R2

Copa 625845511 Información oficial sobre el partido 625845511 en Hattrick

18.04.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 2

republicano sporting de xixon Alineación oficial del equipo 'republicano sporting de xixon' en el partido 1 - 0 antenas d Alineación oficial del equipo 'antenas d' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
republicano sporting de xixon Alineación oficial del equipo 'republicano sporting de xixon' en el partido 1 - 1 antenas d Alineación oficial del equipo 'antenas d' en el partido
Tiene un resultado normal 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,6 % 16,1 % 25,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

republicano sporting de xixon

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Simeón Jara de republicano va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Simeón Jara! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Passaven 73 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Yvan Waterlot va rematar alt.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Sébastien Charles, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yvan Waterlot de republicano va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

antenas d

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): antenas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Zbigniew Ciurysek va desviar el xut final de Massimo Possenti després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Aníbal Peiró Amo de antenas, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 28, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 286 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de antenas, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Mauro Rubia va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 262 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Toribio Beluso va fer una jugada per la banda esquerra, però Zbigniew Ciurysek va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Miguel Ángel Iruñela sol davant la porteria al minut 83, però la seva rematada va ser molt fluixa.