Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Glendale Gauchos (433937) - cangrejo veloz (119506) » 625845325: T56/R2

Copa 625845325 Información oficial sobre el partido 625845325 en Hattrick

18.04.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 2

Papamplinas yo Alineación oficial del equipo 'Papamplinas yo' en el partido 4 - 0 cangrejo veloz Alineación oficial del equipo 'cangrejo veloz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Papamplinas yo Alineación oficial del equipo 'Papamplinas yo' en el partido 2 - 0 cangrejo veloz Alineación oficial del equipo 'cangrejo veloz' en el partido
Tiene suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Papamplinas yo

Goles Goles

  • 120 Minuto 5 (Gol de falta): Una falta al minut 5 va provocar un lliure directe. Giampaolo Gullo el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Pere Lluís Riambau, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Papamplinas.
  • 135 Minuto 57 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Giampaolo Gullo va demostrar la seva experiència quan al minut 57 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 3 - 0. És un murri!
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Papamplinas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Giampaolo Gullo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Zuza Parima va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Thorsten Kehret de Papamplinas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 235 Minuto 12 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Giampaolo Gullo va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): El jugador local Yousef Ibrahim Al-Manthary per poc que no incrementa el marcador al minut 21. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jacob Dundoo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Yousef Ibrahim Al-Manthary. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El Papamplinas ho intentava per la dreta per mitjà de Zuza Parima, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

cangrejo veloz

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Lesław Muskus va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de cangrejo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lesław Muskus de cangrejo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.