Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

f.c. trasgu (490168) - LASPAULS F.C. (487754) » 625844954: T56/R2

Copa 625844954 Información oficial sobre el partido 625844954 en Hattrick

18.04.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 2

f.c. trasgu Alineación oficial del equipo 'f.c. trasgu' en el partido 0 - 1 LASPAULS F.C. Alineación oficial del equipo 'LASPAULS F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
f.c. trasgu Alineación oficial del equipo 'f.c. trasgu' en el partido 1 - 0 LASPAULS F.C. Alineación oficial del equipo 'LASPAULS F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

f.c. trasgu

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): trasgu va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juan Robles Raya ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Pablo López Seco hauria d'haver estat gol al minut 69 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

LASPAULS F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Marwane Ramzaoui quedar desmarcat i marcar per a LASPAULS al minut 66. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del LASPAULS que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Anders Lundqvist, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de LASPAULS va anar a parar a la dreta de l'atac on en Nicolàs Prats, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LASPAULS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Adolfo Silveira va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de LASPAULS, l'equip va recuperar la pilota al minut 70 i va contraatacar. En Rafael Montejano va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.