Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R. C. D. Esparta (1431216) - Imperio Manchester City (778578) » 625844804: T56/R2

Copa 625844804 Información oficial sobre el partido 625844804 en Hattrick

18.04.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 2

R. C. D. Esparta Alineación oficial del equipo 'R. C. D. Esparta' en el partido 1 - 5 Stormbringer CD Alineación oficial del equipo 'Stormbringer CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
R. C. D. Esparta Alineación oficial del equipo 'R. C. D. Esparta' en el partido 1 - 4 Stormbringer CD Alineación oficial del equipo 'Stormbringer CD' en el partido
Tiene un resultado normal 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R. C. D. Esparta

Goles Goles

  • 101 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, Simon Hurm es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ramo Kamber! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): El Esparta va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 69, però en Eduardo Panattoni va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Emiliano Mantari.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aldo Cetina de Esparta es va emportar una amonestació al minut 57 per provocar un rival.

Stormbringer CD

Goles Goles

  • 143 Minuto 28 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Stormbringer eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 28, Alessandro Polvani va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 184 Minuto 35 (Gol de penalti): Al minut 35 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Stormbringer, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Alessandro Polvani va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ricardo Sargans de Stormbringer l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 44 de partit.
  • 138 Minuto 56 (Gol evento especial extremo + rematador): Ricardo Sargans estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Alessandro Polvani va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 4 al minut 56.
  • 184 Minuto 75 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Stormbringer per augmentar la diferència al marcador a 1 - 5 al minut 75. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Alessandro Polvani. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Ricardo Sargans va fer al minut 26 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Carlos Hernán Olivarri, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Alessandro Polvani va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Eloy Acerete Guillén quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Carles Obradors, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alessandro Polvani va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 79 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ricardo Sargans, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ronnie Gibson de Stormbringer va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.