Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aleatorios Cracks (436389) - Popet CF (437083) » 625843577: T56/R2

Copa 625843577 Información oficial sobre el partido 625843577 en Hattrick

18.04.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 2

Aleatorios Cracks Alineación oficial del equipo 'Aleatorios Cracks' en el partido 7 - 5 Popet CF Alineación oficial del equipo 'Popet CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Aleatorios Cracks Alineación oficial del equipo 'Aleatorios Cracks' en el partido 7 - 2 Popet CF Alineación oficial del equipo 'Popet CF' en el partido
Tiene un resultado normal 7.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,3 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aleatorios Cracks

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Passats 17 minuts, Jorge Varela, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Aleatorios es posava per davant!
  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Aleatorios s'avançava al marcador al minut 24, després d'un rebot que va caçar en Gwenn Bourcier per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Aleatorios va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Cristi Ismail progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 122 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 4 - 3. L'autor del gol per a Aleatorios va ser Asen Velichkov.
  • 139 Minuto 78 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Aleatorios Felipe Medina Guzmán va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Manuel Fabrer va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 5 - 3 al marcador.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Cristi Ismail va incrementar l'avantatge de Aleatorios amb el 6 - 3 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Mario Compania, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 3 per a Aleatorios.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Diego Maestro va poder marcar per a Aleatorios en un servei de cantonada picat per en Jaime Picardo quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Cristi Ismail va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Aleatorios se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Popet CF

Goles Goles

  • 163 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Jesús Antonio Marcé que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 153 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32, Manuel Fabrer va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Popet en aconseguir el 3 - 2.
  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): Popet van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 47, quan Pelaxio Verde va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 138 Minuto 88 (Gol evento especial extremo + rematador): Jesús Antonio Marcé estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Luis María Santa María va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 7 - 4 al minut 88.
  • 152 Minuto 88 (Gol por la izquierda): El 7 - 5 el va apuntar al seu compte particular Jorge Bueno de Popet després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Alberto Lerdo quasi redueix la diferència al marcador al minut 87, però una gran estirada d'en Ignacio Errazu va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.