Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tartessos Balompié (123130) - MansuMansas (48321) » 625843453: T56/R2

Copa 625843453 Información oficial sobre el partido 625843453 en Hattrick

18.04.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 2

Ereškigal Alineación oficial del equipo 'Ereškigal' en el partido 5 - 1 MansuMansas Alineación oficial del equipo 'MansuMansas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Ereškigal Alineación oficial del equipo 'Ereškigal' en el partido 5 - 1 MansuMansas Alineación oficial del equipo 'MansuMansas' en el partido
Tiene un resultado normal 4.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ereškigal

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): El jugador Rémi Adrian de Ereškigal, després de 26 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Passats 36 minuts, Georgi Takov, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Ereškigal es posava per davant!
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Timothy Penzo, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Ereškigal.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Ereškigal va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Timothy Penzo des de dins de l'àrea.
  • 190 Minuto 75 (Gol de falta): Al 75 minuts, El Ereškigal va fer el 5-1. En Rémi Adrian va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 es va veure una gran oportunitat per a Ereškigal per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Georgi Takov, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 205 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Bjørn Trondsen de Ereškigal va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Francisco Varela al minut 33 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Georgi Takov de Ereškigal va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gregori Buscallà al minut 74 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Cecil Deniau va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rémi Adrian.

MansuMansas

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Edmund Podbielski per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 71 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Daniel Eduardo Basanta no va ser aprofitada per en Diego Ortiz Osborne que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 290 Minuto 81 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Gabriel Freixo era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 81. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luis Fuente es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.