Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El rayas FC (1338534) - Bergantiños FC 2 (1335182) » 625843291: T56/R2

Copa 625843291 Información oficial sobre el partido 625843291 en Hattrick

18.04.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 2

Ordal Alineación oficial del equipo 'Ordal' en el partido 3 - 5 suzuky_samuray Alineación oficial del equipo 'suzuky_samuray' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ordal Alineación oficial del equipo 'Ordal' en el partido 1 - 1 suzuky_samuray Alineación oficial del equipo 'suzuky_samuray' en el partido
Tiene suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,6 % 37,3 % 32,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ordal

Goles Goles

  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 els aficionats van embogir quan en Alexandru Bănaru va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Ordal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Ordal va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sylvain Hemmi en un 1 contra 1 amb el porter Juan Luis Paniagua, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Ordal sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Kristoffer Remme, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 75 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 207 Minuto 94 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Vicente Daví de Ordal no va ser gol per ben poc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Ordal, 何 (He) 辉达 (Huida), es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Vicente Daví va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Ordal Fréderick Longly va intentar enganyar Juan Luis Paniagua amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Ordal, Sylvain Hemmi, col·locà la pilota just a les mans d'en Juan Luis Paniagua. El marcador: 3 - 4.

suzuky_samuray

Goles Goles

  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 en Fabiano Passalacqua va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): suzuky_samuray va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jean Ulici va desviar el xut final de Manuel Jiménez Llanes després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Víctor Avellaneda va entorpir al marcador d'en David Gozón per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, un refús desafortunat de Jean Ulici, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però David Gozón no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 216 Minuto 67 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 67 en Fabiano Passalacqua ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Álvaro Lecumberri el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 237 Minuto 98 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Álvaro Lecumberri va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Secondo Gini va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Álvaro Lecumberri de suzuky_samuray va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de suzuky_samuray Lassi Lindqvist no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jean Ulici es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Secondo Gini de suzuky_samuray va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Juan Luis Paniagua de suzuky_samuray, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jean Ulici en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Fabiano Passalacqua anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 5 per a suzuky_samuray.