Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Mordekai (800788) - TOGA C.F. (49026) » 625842520: T56/R2

Copa 625842520 Información oficial sobre el partido 625842520 en Hattrick

18.04.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 2

FC Mordekai Alineación oficial del equipo 'FC Mordekai' en el partido 0 - 6 Rhovanion FC Alineación oficial del equipo 'Rhovanion FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Mordekai Alineación oficial del equipo 'FC Mordekai' en el partido 2 - 1 Rhovanion FC Alineación oficial del equipo 'Rhovanion FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,3 % 1,5 % 14,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Mordekai

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Santiago Recarte va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 202 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Jorge Carrazzoni va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 63 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Petra de Mordekai la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Rhovanion FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 6 (Gol de contra por la derecha): El jugador Simos Arabosis de Rhovanion es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 143 Minuto 21 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Rhovanion eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 21, Alberto Puerto va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Javier Baío, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 142 Minuto 62 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 62 minuts quan Simos Arabosis va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 4 per a Rhovanion.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Simos Arabosis va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 70 (Gol de penalti): Rhovanion va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 6, quan Javier Soto Martínez va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 64 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Rhovanion sortien al contraatac. La falta llançada per Javier Soto Martínez va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Simos Arabosis de Rhovanion va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.