Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

N.E.C.C. (1578106) - Leiola FT (1418696) » 625842428: T56/R2

Copa 625842428 Información oficial sobre el partido 625842428 en Hattrick

18.04.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 2

Spartak de Porzomillos Alineación oficial del equipo 'Spartak de Porzomillos' en el partido 4 - 8 jujunior Alineación oficial del equipo 'jujunior' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Spartak de Porzomillos Alineación oficial del equipo 'Spartak de Porzomillos' en el partido 1 - 7 jujunior Alineación oficial del equipo 'jujunior' en el partido
Tiene bastante suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spartak de Porzomillos

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Juan Luis Somma de SPK Porzos aconseguir un gol al minut 5 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 101 Minuto 53 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Anartz Eratsun trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 103 Minuto 66 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de SPK Porzos per la dreta va donar com a resultat un gol de Valcho Iliev al minut 66 que reduïa la distància a 3 - 4.
  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del SPK Porzos s'esgargamellaven dempeus per esperonar Aatu Mölkänen que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 81 i suposava l'empat a 4 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 4 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Jan Nehyba que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Esteban Noboa va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 202 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al 56, Giorgio Maggio hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Pablo Ribera Guzmán. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Aatu Mölkänen de SPK Porzos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

jujunior

Goles Goles

  • 160 Minuto 23 (Gol de falta): Al minut 23 del partit, Raúl Donez va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): jujunior agafava avantatge al minut 30 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Cane Grueski amb mestria.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mikko Pauna de jujunior l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 47 de partit.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): 纪 (Ji) 斯隽 (Sijun) de jujunior va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 54. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 172 Minuto 93 (Gol por la izquierda): jujunior va aconseguir l'avantatge de 4 - 5 al minut 93. Nikola Vlaščić va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 105 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Harald Gurowitsch, que va ser qui va marcar 4 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 108 (Gol por el centro): Al minut 108, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jorge Iluz va augmentar l'avantatge de jujunior a 4 - 7 amb un xut ras arran de pal.
  • 108 Minuto 109 (Gol evento especial imprevisible (general)): Raúl Donez de jujunior va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Harald Gurowitsch que va completar la jugada que feia pujar el 4 - 8 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Harald Gurowitsch, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 34 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. jujunior va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Gerben Sturbelle va enviar un xut des de 40 metres al minut 36, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60 Íñigo Penabad va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Cane Grueski, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.