Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico de Kinkis (441277) - CCPG A Coruña (779923) » 625842015: T56/R2

Copa 625842015 Información oficial sobre el partido 625842015 en Hattrick

18.04.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 2

Atletico de Kinkis Alineación oficial del equipo '  Atletico de Kinkis' en el partido 0 - 1 CCPG A Coruña Alineación oficial del equipo 'CCPG A Coruña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico de Kinkis Alineación oficial del equipo '  Atletico de Kinkis' en el partido 1 - 1 CCPG A Coruña Alineación oficial del equipo 'CCPG A Coruña' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,7 % 31,6 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico de Kinkis

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Aks va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Alberto Gietaria va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 236 Minuto 61 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Albert Hýravý va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 216 Minuto 98 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 98 en Soma Pánczél ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Jonás Villafanes el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 212 Minuto 111 (Ocasión por la izquierda): Al minut 111, Juliano Mahedero va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

CCPG A Coruña

Goles Goles

  • 173 Minuto 95 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Raúl González Labarcena va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 10 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Belarmino Abeixón va fer al minut 10 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Amadeu Sáenz de Muro, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Amadeu Sáenz de Muro ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Raúl González Labarcena que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 14 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a CCPG al minut 14, però el xut de Juan Ascariz va topar amb la tanca defensiva.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 de partit, Salvador José Moreira quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Salvador José Moreira va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.