Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Novelda cf. (1582641) - bruchi Jrs (439928) » 625841970: T56/R2

Copa 625841970 Información oficial sobre el partido 625841970 en Hattrick

18.04.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 2

reigteam Alineación oficial del equipo 'reigteam' en el partido 0 - 2 bruchi Jrs Alineación oficial del equipo 'bruchi Jrs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
reigteam Alineación oficial del equipo 'reigteam' en el partido 1 - 6 bruchi Jrs Alineación oficial del equipo 'bruchi Jrs' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

reigteam

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 10 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ambròs Sangres estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Bogdan Moţan, als 10 minuts, va fallar per ben poc.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Eigil Bøge del reigteam ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): Eigil Bøge hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Edwin Landa havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

bruchi Jrs

Goles Goles

  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): El jugador de bruchi Paco Canals va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 81 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 83 de partit va donar a bruchi l'avantatge per 0 - 2. Paco Canals en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 32 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): bruchi va ser a punt de marcar al minut 32, quan el seu jugador Liyam Pincus va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Liyam Pincus va fer una magnífica centrada, però la rematada de Laimonis Valantiņš va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Paco Canals va marcar al minut 41 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Es duien 43 minuts de partit jugats quan Luciano Fariñas va estar a punt de posar per davant a bruchi amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Angel Dimitrov va impedir un gol cantat.
  • 280 Minuto 87 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Marc Antoni Clari al minut 87.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del reigteam. La jugada d'estratègia del bruchi per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Liyam Pincus va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): En Luciano Fariñas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.