Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los piolindos (775663) - BeeTeam C.F. (491690) » 625841568: T56/R2

Copa 625841568 Información oficial sobre el partido 625841568 en Hattrick

18.04.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 2

los gorritas FC Alineación oficial del equipo 'los gorritas FC' en el partido 2 - 4 BeeTeam C.F. Alineación oficial del equipo 'BeeTeam C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los gorritas FC Alineación oficial del equipo 'los gorritas FC' en el partido 0 - 3 BeeTeam C.F. Alineación oficial del equipo 'BeeTeam C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los gorritas FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 29 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de gorritas el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Carlos Cervello va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 119 Minuto 58 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip gorritas va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ignacio Ezquerra va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): gorritas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 10, quan Carlos Cervello va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

BeeTeam C.F.

Goles Goles

  • 151 Minuto 73 (Gol por el centro): Un mica després, Viktor Grozdanov de Beeteam va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): Als 78 minuts de partit, Joan Maria Pinyana de Beeteam va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Tomàs Algueró quedar desmarcat i marcar per a Beeteam al minut 82. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Martín León, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Efrén Castañares va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Tomàs Algueró, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Viktor Grozdanov quasi aconsegueix empatar per Beeteam al minut 40, però Juan Cifuentes va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomàs Algueró de Beeteam es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.