Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MalibuPiña (124754) - rogama-team (1436224) » 623155734: T56/J9/VII

Liga 623155734 Información oficial sobre el partido 623155734 en Hattrick

09.06.2018 15:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 9 / VII.936 (38972)

Empanados Alineación oficial del equipo 'Empanados' en el partido 0 - 2 Energia Siciliana Alineación oficial del equipo 'Energia Siciliana' en el partido
0 - 1 Chulio Vicente Español (28')
0 - 2 Chulio Vicente Español (69')
Empanados Alineación oficial del equipo 'Empanados' en el partido 0 - 2 Energia Siciliana Alineación oficial del equipo 'Energia Siciliana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Empanados Alineación oficial del equipo 'Empanados' en el partido 2 - 0 Energia Siciliana Alineación oficial del equipo 'Energia Siciliana' en el partido
Tiene mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Empanados

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 12 (Tarjeta roja directa): Al minut 12, Felipe Martín Domínguez de Empanados va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Johnny Vega.

Energia Siciliana

Goles Goles

  • 105 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Chulio Vicente Español rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Harold Vidal, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Chulio Vicente Español va augmentar l'avantatge de Siciliana a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Siciliana va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 5, quan Milo Bastiaansen va quedar-se sol davant el porter Javier Rojas Solís, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Siciliana va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Chulio Vicente Español va sortir per sobre el travesser.
  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jesús Tovar va fer una magnífica centrada, però la rematada de Chulio Vicente Español va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Chulio Vicente Español es va quedar sol davant del porter, al minut 81. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Esteban Montejano no va ser aprofitada per en Jesús Tovar que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.