Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Forza Azzurro (122670) - pipotitos (1415264) » 623133470: T56/J1/VII

Liga 623133470 Información oficial sobre el partido 623133470 en Hattrick

14.04.2018 15:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 1 / VII.539 (38575)

HardyHardy Alineación oficial del equipo 'HardyHardy' en el partido 0 - 4 Racing Albalat Alineación oficial del equipo 'Racing Albalat' en el partido
0 - 1 Víctor castelló (40')
0 - 2 Mahdi Mrini (44')
0 - 3 Daniel Cano (81')
0 - 4 Ibiur Landarretxe (85')
HardyHardy Alineación oficial del equipo 'HardyHardy' en el partido 0 - 4 Racing Albalat Alineación oficial del equipo 'Racing Albalat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
HardyHardy Alineación oficial del equipo 'HardyHardy' en el partido 2 - 3 Racing Albalat Alineación oficial del equipo 'Racing Albalat' en el partido
Tiene mala suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,8 % 36,9 % 33,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HardyHardy

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): HardyHardy va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Javier Cabases va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ferran Guans.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Javier Cabases hauria d'haver estat gol al minut 43 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 202 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al 56, Agur Apardegi hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Ferran Guans. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de HardyHardy va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Javier Cabases va sortir per sobre el travesser.

Racing Albalat

Goles Goles

  • 140 Minuto 40 (Gol de contra de falta): El contraatac de Albalat va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Víctor castelló va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 1!
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mahdi Mrini de Albalat l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 44 de partit.
  • 106 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Daniel Cano va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 81, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Albalat, mentre ja celebrava el 0 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al 85 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Albalat augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ibiur Landarretxe es rifés el porter i marqués el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Virgili Sanahujes va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 208 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ibiur Landarretxe de Albalat va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Pánfilo Abelaira es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): Alberto Ferreró quasi marca en una jugada assajada de córner que Mahdi Mrini havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ernesto Valbás.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Virgili Sanahujes de Albalat la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.