Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Winwardeng (1461207) - Peck Team C.F. (988182) » 623133215: T56/J8/VII

Liga 623133215 Información oficial sobre el partido 623133215 en Hattrick

02.06.2018 15:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 8 / VII.534 (38570)

hola me llamo mimi! I LOVE LONDON Alineación oficial del equipo 'hola me llamo mimi! I LOVE LONDON' en el partido 3 - 4 Borussia Dortmund Team Alineación oficial del equipo 'Borussia Dortmund Team' en el partido
0 - 1 Ione Olano (21')
0 - 2 Víctor Ramírez (26')
0 - 3 Ramon Maria Monràs (65')
0 - 4 Ione Olano (66')
Joaquín Pamplona (67') 1 - 4
Lauren Luku (78') 2 - 4
Amós Romero Hernández (80') 3 - 4
hola me llamo mimi! I LOVE LONDON Alineación oficial del equipo 'hola me llamo mimi! I LOVE LONDON' en el partido 3 - 4 Borussia Dortmund Team Alineación oficial del equipo 'Borussia Dortmund Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
hola me llamo mimi! I LOVE LONDON Alineación oficial del equipo 'hola me llamo mimi! I LOVE LONDON' en el partido 4 - 0 Borussia Dortmund Team Alineación oficial del equipo 'Borussia Dortmund Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hola me llamo mimi! I LOVE LONDON

Goles Goles

  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Borussia. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Joaquín Pamplona la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del LONDON es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 4 arribava al minut 67.
  • 103 Minuto 78 (Gol por la derecha): Passava el minut 78 del matx, quan l'atent Lauren Luku va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 108 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 3 - 4 s'ha de veure repetit: en Joaquín Pamplona de LONDON va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Amós Romero Hernández, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Paco Duriz va estar a punt d'avançar els locals al minut 16 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El jugador de LONDON Ancor Eguilaz quasi va assolir l'empat al minut 25 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Bartolomé Saladelafont va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 77 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Amós Romero Hernández va estar a punt d'empatar per a LONDON quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Oinatz Zamakola va desviar la pilota a l'últim instant.

Borussia Dortmund Team

Goles Goles

  • 119 Minuto 21 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Víctor Ramírez sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Ione Olano que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 140 Minuto 26 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Borussia va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Víctor Ramírez aconseguint el 0 - 2.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ramon Maria Monràs, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 119 Minuto 66 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Borussia va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ione Olano va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 4.