Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.E Segrià (772492) - F.C. Marsolià (1338230) » 623128095: T56/J2/VII

Liga 623128095 Información oficial sobre el partido 623128095 en Hattrick

21.04.2018 15:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 2 / VII.443 (38479)

Aston Vila Decans Alineación oficial del equipo 'Aston Vila Decans' en el partido 2 - 2 AlmaCeleste Alineación oficial del equipo 'AlmaCeleste' en el partido
0 - 1 Miguel Dou (5')
Norbert Marsal (24') 1 - 1
1 - 2 Miguel Dou (39')
Norbert Marsal (66') 2 - 2
Aston Vila Decans Alineación oficial del equipo 'Aston Vila Decans' en el partido 2 - 2 AlmaCeleste Alineación oficial del equipo 'AlmaCeleste' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aston Vila Decans Alineación oficial del equipo 'Aston Vila Decans' en el partido 1 - 1 AlmaCeleste Alineación oficial del equipo 'AlmaCeleste' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,8 % 37,1 % 30,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aston Vila Decans

Goles Goles

  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): El Decans era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Norbert Marsal va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 113 Minuto 66 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Decans una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Norbert Marsal, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 66.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Rayco Forcas va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en David Desmás, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 235 Minuto 43 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en David Desmás va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Lontzi Kaspistegi va estar a punt d'empatar per a Decans quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Mateo Muñoz va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): El Decans va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 60, però en José Luis Lequerica va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pedro Rincon Ramos va estar a punt d'acabar en gol al minut 77, però el porter visitant Mateo Muñoz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nicolás Martín.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rayco Forcas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

AlmaCeleste

Goles Goles

  • 135 Minuto 5 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Miguel Dou va marcar el 0 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 39, el AlmaCeleste va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Miguel Dou, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Javier García de Lizasaín va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de AlmaCeleste que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip AlmaCeleste Julio Estade quasi marca al minut 44 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Miguel Dou l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillermo San Claudio de AlmaCeleste va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.