Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Trompeteros del Gol (123705) - Elig city (1369548) » 623121197: T56/J13/VII

Liga 623121197 Información oficial sobre el partido 623121197 en Hattrick

07.07.2018 15:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 13 / VII.319 (38355)

CD Grao Alineación oficial del equipo 'CD Grao' en el partido 0 - 5 BoyScoutsFC Alineación oficial del equipo 'BoyScoutsFC' en el partido
0 - 1 Oswald Fehnl (9')
0 - 2 Jaime de Borja (19')
0 - 3 Jaime de Borja (33')
0 - 4 Baltasar Ardisana (37')
0 - 5 Frank Delprat (83')
CD Grao Alineación oficial del equipo 'CD Grao' en el partido 0 - 5 BoyScoutsFC Alineación oficial del equipo 'BoyScoutsFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CD Grao Alineación oficial del equipo 'CD Grao' en el partido 1 - 3 BoyScoutsFC Alineación oficial del equipo 'BoyScoutsFC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Grao

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Román Novoa de Grao va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Miguel Guiran va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Grao que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Grao, l'equip va recuperar la pilota al minut 65 i va contraatacar. En Ernesto Aniorte va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Román Novoa va fer una magnífica centrada, però la rematada de Alberto Méndez va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Theodoor Antonissen i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Grao, però el xut de Román Novoa va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Román Novoa de Grao es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 80, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Herminio Pallars de Grao va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

BoyScoutsFC

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): El jugador de BoyScoutsFC Oswald Fehnl va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 9 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 19 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jaime de Borja de BoyScoutsFC l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 19 de partit.
  • 105 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Adriano Viana Neto va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Jaime de Borja va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. BoyScoutsFC posava el marcador 0 a 3.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 37 de partit va donar a BoyScoutsFC l'avantatge per 0 - 4. Baltasar Ardisana en va ser l'anotador.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Grao. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Frank Delprat la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del BoyScoutsFC es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 5 arribava al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Frank Delprat es va quedar sol davant del porter, al minut 34. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Oswald Fehnl, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 47 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. BoyScoutsFC va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Daniel Corduş quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Antonio Bernardos, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Frank Delprat de BoyScoutsFC es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.