Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

11 kilians (801289) - SAR-S2 F.C. (1456303) » 623117127: T56/J4/VII

Liga 623117127 Información oficial sobre el partido 623117127 en Hattrick

05.05.2018 15:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 4 / VII.247 (38283)

Osasunab Alineación oficial del equipo 'Osasunab' en el partido 2 - 2 Cantabria Lobos Alineación oficial del equipo 'Cantabria Lobos' en el partido
Marcos Maestre Vargas (9') 1 - 0
1 - 1 Antonio Aguirre de Cárcer (11')
1 - 2 Lubomysł Smolicha (32')
Diego Sierra (66') 2 - 2
Osasunab Alineación oficial del equipo 'Osasunab' en el partido 2 - 2 Cantabria Lobos Alineación oficial del equipo 'Cantabria Lobos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Osasunab Alineación oficial del equipo 'Osasunab' en el partido 4 - 0 Cantabria Lobos Alineación oficial del equipo 'Cantabria Lobos' en el partido
Tiene mala suerte 3.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Osasunab

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Osasunab prenia la batuta de l'encontre al minut 9, quan en Marcos Maestre Vargas va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 113 Minuto 66 (Gol por la derecha): Els jugadors del Osasunab amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 66, deixant Diego Sierra en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juan Pedro Aranzábal va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 30 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Juan Pedro Aranzábal, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Osasunab van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Marcos Maestre Vargas, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 220 Minuto 69 (Ocasión de falta): Joan Jardí quasi dona a Osasunab l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Osasunab va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Brendan Butterworth en un 1 contra 1 amb el porter Amaranto Astaíza, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Al minut 86, Diego Sierra arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Cantabria Lobos

Goles Goles

  • 161 Minuto 11 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 11 minuts Antonio Aguirre de Cárcer va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): Cantabria va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 32, quan Lubomysł Smolicha, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 29 (Ocasión de falta): En Antonio Aguirre de Cárcer va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 29. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Cantabria va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 85, quan Lubomysł Smolicha va quedar-se sol davant el porter Diego Guzmán Puig, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, Bernhard Falbesoner de Cantabria va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.