Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Siestas Team (439223) - Montorio C.F. (121845) » 623110258: T56/J8/VII

Liga 623110258 Información oficial sobre el partido 623110258 en Hattrick

02.06.2018 15:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 8 / VII.124 (38160)

fortnite_2 Alineación oficial del equipo 'fortnite_2' en el partido 0 - 2 CARAVELAS F.C Alineación oficial del equipo 'CARAVELAS F.C' en el partido
0 - 1 Sergio Argentesi (44')
0 - 2 Nico Wied (79')
fortnite_2 Alineación oficial del equipo 'fortnite_2' en el partido 0 - 2 CARAVELAS F.C Alineación oficial del equipo 'CARAVELAS F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fortnite_2 Alineación oficial del equipo 'fortnite_2' en el partido 2 - 0 CARAVELAS F.C Alineación oficial del equipo 'CARAVELAS F.C' en el partido
Tiene mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fortnite_2

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Ignacio Armada va poder marcar per a fortnite_2 en un servei de cantonada picat per en Andoni Heles quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cristovo Albarenga.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Armada de fortnite_2 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

CARAVELAS F.C

Goles Goles

  • 108 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible (general)): Marcos Conill de CARAVELAS va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Sergio Argentesi que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): CARAVELAS va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Nico Wied va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Marcos Conill va marcar al minut 39 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Sergio Argentesi, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Sergio Argentesi va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 286 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 74, un contraatac del CARAVELAS no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Kamel Atlati perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Alejandro Casla al minut 78, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Atilla Cansel de CARAVELAS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eugenio Geisler de CARAVELAS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.