Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Patrulla Canina (1598006) - gualmy (493429) » 623107057: T56/J6/VII

Liga 623107057 Información oficial sobre el partido 623107057 en Hattrick

19.05.2018 15:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 6 / VII.67 (38103)

LA Lakers FC Alineación oficial del equipo 'LA Lakers FC' en el partido 2 - 5 Puerto de Gijon CF Alineación oficial del equipo 'Puerto de Gijon CF' en el partido
0 - 1 Pedro Sanz Escribano (9')
0 - 2 José Sanseverino (19')
David Coll (24') 1 - 2
Antonio Luzón (48') 2 - 2
2 - 3 José Sanseverino (69')
2 - 4 Pedro Sanz Escribano (83')
2 - 5 Pedro Sanz Escribano (84')
LA Lakers FC Alineación oficial del equipo 'LA Lakers FC' en el partido 2 - 5 Puerto de Gijon CF Alineación oficial del equipo 'Puerto de Gijon CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LA Lakers FC Alineación oficial del equipo 'LA Lakers FC' en el partido 2 - 1 Puerto de Gijon CF Alineación oficial del equipo 'Puerto de Gijon CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,3 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LA Lakers FC

Goles Goles

  • 103 Minuto 24 (Gol por la derecha): Passava el minut 24 del matx, quan l'atent David Coll va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 111 Minuto 48 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Antonio Luzón va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Lakers empatava el partit, 2 a 2, al minut 48.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a Lakers per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Antonio Luzón, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 219 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Enrique Azaña va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Alfredo Aguinaga, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 213 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 11 minuts, en Antonio Luzón no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El Lakers va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Francisco Ribera Murcia la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alfonso Dantas no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Emilio Ulloa estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Emilio Ulloa.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Emilio Ulloa se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Puerto de Gijon CF

Goles Goles

  • 140 Minuto 9 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Puerto el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Pedro Sanz Escribano va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan José Sanseverino va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 172 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Puerto va ser finalitzada des de l'esquerra per José Sanseverino al minut 69. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Pedro Sanz Escribano de Puerto va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 83. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 84 (Gol de penalti): Al minut 84 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Pedro Sanz Escribano va enviar el seu xut al fons de la porteria: 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Puerto va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pablo Campanga va sortir per sobre el travesser.
  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20 de partit, Ulpiano Salvaterra va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Sanz Escribano de Puerto va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.