Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Lince (1578621) - Valls de Torroella (771937) » 623106428: T56/J3/VII

Liga 623106428 Información oficial sobre el partido 623106428 en Hattrick

28.04.2018 15:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 3 / VII.56 (38092)

Shalketemeto Alineación oficial del equipo 'Shalketemeto' en el partido 4 - 0 Valls de Torroella Alineación oficial del equipo 'Valls de Torroella' en el partido
Juan Enrique Díaz de Cedron (38') 1 - 0
Pablo Ezmir (64') 2 - 0
Juan Enrique Díaz de Cedron (71') 3 - 0
Juan Enrique Díaz de Cedron (81') 4 - 0
Shalketemeto Alineación oficial del equipo 'Shalketemeto' en el partido 4 - 0 Valls de Torroella Alineación oficial del equipo 'Valls de Torroella' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Shalketemeto Alineación oficial del equipo 'Shalketemeto' en el partido 2 - 0 Valls de Torroella Alineación oficial del equipo 'Valls de Torroella' en el partido
Tiene suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shalketemeto

Goles Goles

  • 135 Minuto 38 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Juan Enrique Díaz de Cedron de Shalketemeto va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 1 - 0.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pablo Ezmir va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 190 Minuto 71 (Gol de falta): Al 71 minuts, El Shalketemeto va fer el 3-0. En Juan Enrique Díaz de Cedron va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Valls. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Juan Enrique Díaz de Cedron la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Shalketemeto es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Shalketemeto va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pablo Ezmir va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jesús Pinyana.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Jonas Arrondo gairebé va marcar per a Shalketemeto des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El Shalketemeto ho intentava per la dreta per mitjà de Jorge Moreno Roldan, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 240 Minuto 80 (Ocasión de contra de falta): Shalketemeto van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 80 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Jonas Arrondo no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Fernando Ferreira de Shalketemeto va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jonas Arrondo de Shalketemeto es va guanyar la targeta groga merescudament.

Valls de Torroella

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): En Claus Zeinlhofer-Schriefl va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Belmiro Martins la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Valls havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Hachem Fouhami, el jugador de Valls va ser expulsat al minut 30.