Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Wachufleiva (1337612) - Imperioso Atlético Club (797988) » 623105236: T56/J13/VII

Liga 623105236 Información oficial sobre el partido 623105236 en Hattrick

07.07.2018 15:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 13 / VII.34 (38070)

Atl. Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Atl. Mediterraneo' en el partido 3 - 0 Portus Blendium F.C. Alineación oficial del equipo 'Portus Blendium F.C.' en el partido
Lukas Stockinger (14') 1 - 0
Diego Tremoya (63') 2 - 0
Rubén Pajares (79') 3 - 0
Atl. Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Atl. Mediterraneo' en el partido 3 - 0 Portus Blendium F.C. Alineación oficial del equipo 'Portus Blendium F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atl. Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Atl. Mediterraneo' en el partido 3 - 1 Portus Blendium F.C. Alineación oficial del equipo 'Portus Blendium F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atl. Mediterraneo

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Mediterraneo va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 14 Lukas Stockinger va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Mediterraneo va aconseguir el 2 - 0 quan Diego Tremoya va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Mediterraneo va augmentar la diferència quan Rubén Pajares no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Mediterraneo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Rubén Pajares, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Rubén Pajares gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Santiago Salinas Mila va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Tremoya.

Portus Blendium F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Blendium va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Arnošt Feko va sortir per sobre el travesser.
  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Martin Bendix quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Efisio Balestrieri quasi aconsegueix empatar per Blendium al minut 37, però Jorge Erquiñigo va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 Radu Botorog va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Jorge Erquiñigo va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 215 Minuto 55 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Francisco de Paula Repollés que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 216 Minuto 65 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 65 en Lúcio João Rego ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Francisco de Paula Repollés el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.