Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. bullense (48686) - Bilbao Francés Club (795212) » 623103398: T56/J1/VII

Liga 623103398 Información oficial sobre el partido 623103398 en Hattrick

14.04.2018 15:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 1 / VII.2 (38038)

Zaidin F.C Alineación oficial del equipo 'Zaidin F.C' en el partido 0 - 7 cabernicolas Alineación oficial del equipo 'cabernicolas' en el partido
0 - 1 Óscar Villaro (3')
0 - 2 Alessandro Paravagna (19')
0 - 3 Carlos Capiáin (25')
0 - 4 Kofi Nsiah (28')
0 - 5 Hans-Carl Pramendorfer (37')
0 - 6 Rexino Irureta (48')
0 - 7 Dani Rodríguez (69')
Zaidin F.C Alineación oficial del equipo 'Zaidin F.C' en el partido 0 - 7 cabernicolas Alineación oficial del equipo 'cabernicolas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Zaidin F.C Alineación oficial del equipo 'Zaidin F.C' en el partido 0 - 9 cabernicolas Alineación oficial del equipo 'cabernicolas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zaidin F.C

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juliano Losada Pastor de Zaidin la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

cabernicolas

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Passats 3 minuts de partit, cabernicolas es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Óscar Villaro es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 19 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Alessandro Paravagna de cabernicolas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 19 de partit.
  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Dani Rodríguez arribés a peus de Carlos Capiáin, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a cabernicolas el 0 - 3.
  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 28 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de cabernicolas. A fi d'aconseguir el 0 - 4, van tocar-la en curt per tal que Kofi Nsiah xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 37 de partit va donar a cabernicolas l'avantatge per 0 - 5. Hans-Carl Pramendorfer en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48, els visitants es van col·locar 0 - 6 per sobre quan Rexino Irureta va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 69 minuts, el tirador de faltes del cabernicolas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Dani Rodríguez, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 7 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després de 39 minuts, Rexino Irureta va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Gabri Cortadella va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 287 Minuto 51 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del cabernicolas va deixar en bona posició a en Iker Zarandona per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 284 Minuto 53 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Óscar Villaro de cabernicolas al minut 53 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Dani Rodríguez, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Dani Rodríguez va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dani Rodríguez de cabernicolas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.