Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Villarreal de Huerva (995585) - DisciplinaFc (1578818) » 623101723: T56/J3/VI

Liga 623101723 Información oficial sobre el partido 623101723 en Hattrick

28.04.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 3 / VI.996 (15314)

Real Villarreal de Huerva Alineación oficial del equipo 'Real Villarreal de Huerva' en el partido 2 - 1 Mr. Flowers C.F. Alineación oficial del equipo 'Mr. Flowers C.F.' en el partido
Jerzy Holesz (26') 1 - 0
1 - 1 Oğuz Sıla (54')
Rastislav Vinš (56') 2 - 1
Real Villarreal de Huerva Alineación oficial del equipo 'Real Villarreal de Huerva' en el partido 2 - 1 Mr. Flowers C.F. Alineación oficial del equipo 'Mr. Flowers C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Villarreal de Huerva Alineación oficial del equipo 'Real Villarreal de Huerva' en el partido 4 - 0 Mr. Flowers C.F. Alineación oficial del equipo 'Mr. Flowers C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Villarreal de Huerva

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Villarreal va ser Jerzy Holesz.
  • 124 Minuto 56 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 56 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Rastislav Vinš. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Blerim Ceni va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Villarreal se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Dimitar Tzvetkov del Villarreal ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 22 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 22 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Rastislav Vinš va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Virgiliu Antica va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Charif Hammadi de Villarreal va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Mr. Flowers C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Oğuz Sıla per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Flowers va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 9, quan Vojtěch Boušek va quedar-se sol davant el porter Kuno Grin, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Flowers va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Kuno Grin va desviar el xut final de Florin Boldojar després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 260 Minuto 73 (Ocasión de falta): El jugador visitant Andoni Rocha va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 73 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.