Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

No Homers (307489) - Achiles FC (121997) » 623101691: T56/J9/VI

Liga 623101691 Información oficial sobre el partido 623101691 en Hattrick

09.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 9 / VI.995 (15313)

F.C.Tanakus Alineación oficial del equipo 'F.C.Tanakus' en el partido 0 - 0 Achiles FC Alineación oficial del equipo 'Achiles FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.Tanakus Alineación oficial del equipo 'F.C.Tanakus' en el partido 1 - 0 Achiles FC Alineación oficial del equipo 'Achiles FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Tanakus

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): F.C.Tanakus va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Nicolás Luciano Pandiani en un 1 contra 1 amb el porter Laurentino Carvalho, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 207 Minuto 43 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Nicolás Luciano Pandiani va enviar un xut des de 40 metres al minut 43, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 59 per blocar una centrada d'en Patrick Komrij va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de F.C.Tanakus.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): F.C.Tanakus per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 74, quan Patrick Komrij va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Achiles FC

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Marcos Gil Cano va intentar anar-se'n per velocitat al minut 37 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Viktor Šainović va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Angel Markov va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Achiles va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Marcos Gil Cano, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 274 Minuto 43 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Marcos Gil Cano que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Áron Kocsis va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Achiles que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Achiles va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Marcos Menchón, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Angel Markov de Achiles va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.