Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kuga fc (797363) - Viladecans City (1460760) » 623100336: T56/J6/VI

Liga 623100336 Información oficial sobre el partido 623100336 en Hattrick

19.05.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 6 / VI.971 (15289)

kuga fc Alineación oficial del equipo 'kuga fc' en el partido 1 - 3 Viladecans City Alineación oficial del equipo 'Viladecans City' en el partido
Tobias Graf (40') 1 - 0
1 - 1 Sandro Magnetti (66')
1 - 2 Jaime Pazos (67')
1 - 3 Nate Sheehan (73')
kuga fc Alineación oficial del equipo 'kuga fc' en el partido 1 - 3 Viladecans City Alineación oficial del equipo 'Viladecans City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
kuga fc Alineación oficial del equipo 'kuga fc' en el partido 1 - 5 Viladecans City Alineación oficial del equipo 'Viladecans City' en el partido
Tiene un resultado normal 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kuga fc

Goles Goles

  • 140 Minuto 40 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de kuga el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Tobias Graf va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de kuga va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Samuele Pomarè va sortir per sobre el travesser.
  • 219 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a kuga va estar a punt d'arribar en un córner. En Fernando Pires va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 219 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Fernando Pires va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Tobias Graf, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 230 Minuto 41 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Tobias Graf, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Joel Kaarlela de kuga va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Viladecans City

Goles Goles

  • 163 Minuto 66 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 66 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Sandro Magnetti.
  • 173 Minuto 67 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 67, quan Jaime Pazos va posar els visitants Viladecans per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73, Viladecans va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Nate Sheehan, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Viladecans va estar a punt d'empatar al 47 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Ernest Bolumar que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Miguel Ángel Planelles. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raúl Iriarte de Viladecans va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.