Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jogao C. F. (1419506) - lineker forever (1600462) » 623098278: T56/J9/VI

Liga 623098278 Información oficial sobre el partido 623098278 en Hattrick

09.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 9 / VI.934 (15252)

Racing Villarvede Alineación oficial del equipo 'Racing Villarvede' en el partido 0 - 3 lineker forever Alineación oficial del equipo 'lineker forever' en el partido
0 - 1 Konrad Engelund (34')
0 - 2 Tzvetan Bozhikov (72')
0 - 3 Romano Leimgruber (85')
Racing Villarvede Alineación oficial del equipo 'Racing Villarvede' en el partido 0 - 3 lineker forever Alineación oficial del equipo 'lineker forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing Villarvede Alineación oficial del equipo 'Racing Villarvede' en el partido 0 - 2 lineker forever Alineación oficial del equipo 'lineker forever' en el partido
Tiene un resultado normal 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Villarvede

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Villarvede van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Enders Janz va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Villarvede va anar a parar a la dreta de l'atac on en Damien Blondelle, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 286 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 74, un contraatac del Villarvede no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Alfredo Rueda Osborne perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Horst-Eberhard Hallas de Villarvede la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

lineker forever

Goles Goles

  • 107 Minuto 34 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de lineker Konrad Engelund va anotar el 0 - 1 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!
  • 137 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 72 en Roger Haugerud va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Tzvetan Bozhikov podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 2 va pujar al marcador.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Romano Leimgruber de lineker va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 85. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Aki Ylisaukko-oja, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 4 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Romano Leimgruber que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): lineker va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 31, quan Tzvetan Bozhikov va quedar-se sol davant el porter Miguel Ángel Revuelta, però aquest va poder aturar el xut.