Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

black Hospy FC (778538) - GreenShark FC (1596430) » 623097669: T56/J11/VI

Liga 623097669 Información oficial sobre el partido 623097669 en Hattrick

23.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 11 / VI.923 (15241)

Ardirata FC Alineación oficial del equipo 'Ardirata FC' en el partido 5 - 4 Adelfas United Alineación oficial del equipo 'Adelfas United' en el partido
0 - 1 Austin Black (13')
Agilbert Gäcke (24') 1 - 1
Piermarco Pietrogrande (40') 2 - 1
2 - 2 Pepe Luis Téllez (41')
2 - 3 Fabio Gagino (66')
2 - 4 Pepe Luis Téllez (67')
Alfred Miąskowski (73') 3 - 4
Piermarco Pietrogrande (77') 4 - 4
Ferdi Beringer (78') 5 - 4
Ardirata FC Alineación oficial del equipo 'Ardirata FC' en el partido 5 - 4 Adelfas United Alineación oficial del equipo 'Adelfas United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Ardirata FC Alineación oficial del equipo 'Ardirata FC' en el partido 5 - 0 Adelfas United Alineación oficial del equipo 'Adelfas United' en el partido
Tiene un resultado normal 4.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ardirata FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els jugadors del ARD amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 24, deixant Agilbert Gäcke en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Piermarco Pietrogrande, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del ARD se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 40.
  • 103 Minuto 73 (Gol por la derecha): Els seguidors del ARD van tornar a saltar d'alegria al minut 73. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Alfred Miąskowski que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 3 - 4.
  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): ARD equilibrava la balança al minut 77. En Piermarco Pietrogrande, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 4 a 4 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 els aficionats van embogir quan en Ferdi Beringer va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 5 - 4 a favor de ARD.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Agilbert Gäcke va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ARD se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ferdi Beringer va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Mauro Pileci va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): ARD va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Orlando José Ramos Gonçalves en un 1 contra 1 amb el porter Mauro Pileci, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En Agilbert Gäcke va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65, Estevo Bringas arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Tjeerd van Loenhout de ARD va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abdur-Razzad Hafiz.

Adelfas United

Goles Goles

  • 137 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 13 en Rinaldo Pittaluga va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Austin Black podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 106 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Pepe Luis Téllez va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 41, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del AUnited, mentre ja celebrava el 2 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 143 Minuto 66 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de AUnited va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Fabio Gagino, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 3.
  • 106 Minuto 67 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El AUnited sempre confia amb les genialitats d'en Pepe Luis Téllez; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 2 - 4.