Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reservoir Dog_s (799045) - robledinho (778030) » 623095430: T56/J11/VI

Liga 623095430 Información oficial sobre el partido 623095430 en Hattrick

23.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 11 / VI.883 (15201)

Reservoir Dog_s Alineación oficial del equipo 'Reservoir Dog_s' en el partido 2 - 1 F.C.Biel Alineación oficial del equipo 'F.C.Biel' en el partido
0 - 1 Diego Añoveros (28')
Damian Kocowski (36') 1 - 1
Sakari Vääri (65') 2 - 1
Reservoir Dog_s Alineación oficial del equipo 'Reservoir Dog_s' en el partido 2 - 1 F.C.Biel Alineación oficial del equipo 'F.C.Biel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Reservoir Dog_s Alineación oficial del equipo 'Reservoir Dog_s' en el partido 3 - 0 F.C.Biel Alineación oficial del equipo 'F.C.Biel' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reservoir Dog_s

Goles Goles

  • 110 Minuto 36 (Gol de falta): L'empat per part de Reservoir va arribar al minut 36 quan Damian Kocowski va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.
  • 123 Minuto 65 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 65 gràcies a la jugada de Sakari Vääri, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Reservoir per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 41, quan Edward Czechowski va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53 es va veure una gran oportunitat per a Reservoir per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Dirk van Luin, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Giancarlo Vadacca es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edward Czechowski.

F.C.Biel

Goles Goles

  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Julio Bello arribés a peus de Diego Añoveros, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a F.C.Biel el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Leonardo Borja va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de F.C.Biel va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Diego Añoveros, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Giancarlo Vadacca va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de F.C.Biel, l'equip va recuperar la pilota al minut 54 i va contraatacar. En Diego Añoveros va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): F.C.Biel van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 75, però el xut de Luis Arroyal des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Orazio Francescoli va fer una jugada per la banda esquerra, però Lartor Mile va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Diego Añoveros de F.C.Biel la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.