Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CCCPP (491763) - Al'Iskander CF (1581605) » 623090641: T56/J4/VI

Liga 623090641 Información oficial sobre el partido 623090641 en Hattrick

05.05.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 4 / VI.798 (15116)

Julian es Uruguayo F.C. Alineación oficial del equipo 'Julian es Uruguayo F.C.' en el partido 2 - 0 Gatunis forever Alineación oficial del equipo 'Gatunis forever' en el partido
Manuel Botilla (27') 1 - 0
Patrick Sangster (76') 2 - 0
Julian es Uruguayo F.C. Alineación oficial del equipo 'Julian es Uruguayo F.C.' en el partido 2 - 0 Gatunis forever Alineación oficial del equipo 'Gatunis forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Julian es Uruguayo F.C. Alineación oficial del equipo 'Julian es Uruguayo F.C.' en el partido 2 - 1 Gatunis forever Alineación oficial del equipo 'Gatunis forever' en el partido
Tiene un resultado normal 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Julian es Uruguayo F.C.

Goles Goles

  • 108 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Miguel Ángel Lerín Castillo és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Manuel Botilla perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 119 Minuto 76 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Josep Antoni Agelet el va rematar Patrick Sangster amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 18 per blocar una centrada d'en Béla Borbola va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Uruguayo.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Patrick Sangster gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Victor Oşlobanu va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antón Cebadilla es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Gatunis forever

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Es duien 15 minuts de partit jugats quan János Szíjjártó va estar a punt de posar per davant a Gatunis amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Marco Domínguez va impedir un gol cantat.
  • 260 Minuto 53 (Ocasión de falta): En Massimo Bucchi, al minut 53 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 263 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Richard Kačeňuk quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Mihail Şuţă va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Marco Domínguez.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Gatunis van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 83, però el xut de Mihail Şuţă des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Valentin Lœuillet de Gatunis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.