Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Talaverana (1433790) - Club Deportivo Torrelavega (1417336) » 623088613: T56/J1/VI

Liga 623088613 Información oficial sobre el partido 623088613 en Hattrick

14.04.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 1 / VI.762 (15080)

Copon F.C Alineación oficial del equipo 'Copon F.C' en el partido 3 - 2 Club Deportivo Torrelavega Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Torrelavega' en el partido
0 - 1 Baybars Fatin (31')
Álvaro Reina (36') 1 - 1
Avigdor Arad (57') 2 - 1
Anssi-Pekka Kattainen (77') 3 - 1
3 - 2 Vesa Usenius (83')
Copon F.C Alineación oficial del equipo 'Copon F.C' en el partido 3 - 2 Club Deportivo Torrelavega Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Torrelavega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Copon F.C Alineación oficial del equipo 'Copon F.C' en el partido 2 - 0 Club Deportivo Torrelavega Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Torrelavega' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Copon F.C

Goles Goles

  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, Álvaro Reina va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): Avigdor Arad va donar a Copon un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 130 Minuto 77 (Gol de falta): El gol de falta de Anssi-Pekka Kattainen sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 77 i ampliar l'avantatge de Copon a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Copon per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 11, quan Álvaro Reina va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Álvaro Reina! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Álvaro Reina va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Copon se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 214 Minuto 33 (Ocasión de penalti): Copon tenia un penal al seu favor al minut 33, però el porter va aturar el xut de Anssi-Pekka Kattainen amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Janne Petsalo, t'estimo!!!''
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Víctor Monzón del Copon ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Club Deportivo Torrelavega

Goles Goles

  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): Baybars Fatin va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Torrelavega i marcant el 0 - 1.
  • 143 Minuto 83 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Torrelavega va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Vesa Usenius, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Torrelavega va anar a parar a la dreta de l'atac on en Florian Niedermeyer, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Víctor Monzón es va comportar com un juvenil al minut 14 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Baybars Fatin de Torrelavega la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.