Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bayern de la venta (310161) - U.D. Castilla (795763) » 623087997: T56/J2/VI

Liga 623087997 Información oficial sobre el partido 623087997 en Hattrick

21.04.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 2 / VI.751 (15069)

bayern de la venta Alineación oficial del equipo 'bayern de la venta' en el partido 0 - 1 U.D. Castilla Alineación oficial del equipo 'U.D. Castilla' en el partido
0 - 1 Emilio Juvino (36')
bayern de la venta Alineación oficial del equipo 'bayern de la venta' en el partido 0 - 1 U.D. Castilla Alineación oficial del equipo 'U.D. Castilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bayern de la venta Alineación oficial del equipo 'bayern de la venta' en el partido 2 - 0 U.D. Castilla Alineación oficial del equipo 'U.D. Castilla' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bayern de la venta

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Javier Lamas Cabrera va estar a punt d'avançar els locals al minut 17 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Isaac Gállego va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Ismael Sandalines va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 237 Minuto 60 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Isaac Gállego va fer una magnífica centrada, però la rematada de İlker Fermude va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Melxor Rocha de bayern es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josep Rausell de bayern la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

U.D. Castilla

Goles Goles

  • 186 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Castilla va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Emilio Juvino, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Castilla va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 24, quan Saúl Xuviño va quedar-se sol davant el porter César Sánchez Gil, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Castilla va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Emilio Juvino, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Castilla sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Òscar Salvador, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 53 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Joan Cambrodí de Castilla va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.