Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Joanap FC (313478) - Penya Anguera (1418125) » 623087533: T56/J11/VI

Liga 623087533 Información oficial sobre el partido 623087533 en Hattrick

23.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 11 / VI.742 (15060)

KaRdY'S TeaM Alineación oficial del equipo 'KaRdY'S TeaM' en el partido 0 - 1 Penya Anguera Alineación oficial del equipo 'Penya Anguera' en el partido
0 - 1 Gianluca Corso (62')
KaRdY'S TeaM Alineación oficial del equipo 'KaRdY'S TeaM' en el partido 0 - 1 Penya Anguera Alineación oficial del equipo 'Penya Anguera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KaRdY'S TeaM Alineación oficial del equipo 'KaRdY'S TeaM' en el partido 0 - 1 Penya Anguera Alineación oficial del equipo 'Penya Anguera' en el partido
Tiene un resultado normal 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,0 % 0,4 % 91,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KaRdY'S TeaM

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de KaRdYS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Wouter Delavallée, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de KaRdYS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Wouter Delavallée va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de KaRdYS va anar a parar a la dreta de l'atac on en Wouter Delavallée, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Teofil Kordos de KaRdYS es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jaime Gerez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Penya Anguera

Goles Goles

  • 115 Minuto 62 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ryan Combs no va poder aturar Gianluca Corso de Anguera, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 62 el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Bogdan-Alexandru Mica de Anguera, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 13, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 215 Minuto 20 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Gianluca Corso que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Mihail Koev va estar a punt de posar per davant a Anguera amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Darío Isturiz va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Bogdan-Alexandru Mica, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 69 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Anguera va quedar sense poder incrementar el seu marcador.