Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Chavatars II (993509) - CF ONCE (31142) » 623085588: T56/J1/VI

Liga 623085588 Información oficial sobre el partido 623085588 en Hattrick

14.04.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 1 / VI.708 (15026)

F.C. Limoncicos Alineación oficial del equipo 'F.C. Limoncicos' en el partido 1 - 3 CF ONCE Alineación oficial del equipo 'CF ONCE' en el partido
Benjamín Archundia (23') 1 - 0
1 - 1 Pepe Calle (53')
1 - 2 Sebastián Bacelos (55')
1 - 3 Jacek Gorczyca (59')
F.C. Limoncicos Alineación oficial del equipo 'F.C. Limoncicos' en el partido 1 - 3 CF ONCE Alineación oficial del equipo 'CF ONCE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Limoncicos Alineación oficial del equipo 'F.C. Limoncicos' en el partido 2 - 1 CF ONCE Alineación oficial del equipo 'CF ONCE' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,2 % 0,9 % 11,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Limoncicos

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 23 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Benjamín Archundia. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 7 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 7 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Benjamín Archundia va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Augusto Rubio va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però César Campo va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, Augusto Rubio gairebé va marcar per a Limoncicos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 203 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En César Campo no oblidarà el que li va passar durant el minut 87. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlo Maria Ammannati de Limoncicos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): João Ricardo Augustinho de Limoncicos es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, João Ricardo Augustinho de Limoncicos es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 87.

CF ONCE

Goles Goles

  • 163 Minuto 53 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 53 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Pepe Calle.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del ONCE van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sebastián Bacelos va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al 59 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a ONCE augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Jacek Gorczyca es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Hannad Al-Naimai va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de ONCE que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jacek Gorczyca estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que José Miguel Chirino, als 17 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paulos Biduido.