Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Elements Society (1599335) - Elvis Forever (313341) » 623085483: T56/J3/VI

Liga 623085483 Información oficial sobre el partido 623085483 en Hattrick

28.04.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 3 / VI.706 (15024)

Erik Team Alineación oficial del equipo 'Erik Team' en el partido 1 - 3 Elvis Forever Alineación oficial del equipo 'Elvis Forever' en el partido
Felix Agud (35') 1 - 0
1 - 1 Gaweł Lamch (49')
1 - 2 Manos Tsakiris (77')
1 - 3 Javier Vega Valdés (82')
Erik Team Alineación oficial del equipo 'Erik Team' en el partido 1 - 3 Elvis Forever Alineación oficial del equipo 'Elvis Forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Erik Team Alineación oficial del equipo 'Erik Team' en el partido 3 - 0 Elvis Forever Alineación oficial del equipo 'Elvis Forever' en el partido
Tiene mala suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Erik Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Erik, atacant per l'esquerra al minut 35, va aprofitar el magnífic llançament de Felix Agud per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Rémi Baronnet una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 41, però una magnífica aturada de 杨 (Yang) 祥治 (Xiangzhi) va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 216 Minuto 68 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Felix Agud va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 68, i va passar la pilota a Magnus Notbom, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 5, Armando Almeida de Erik va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Elvis Forever

Goles Goles

  • 105 Minuto 49 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Antonio Rodríguez Majo va descol·locar totalment la defensa contrària i Gaweł Lamch no va perdonar i va marcar el 1 - 1.
  • 172 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Passats 77 minuts de partit, Forever es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Manos Tsakiris es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Forever van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Javier Vega Valdés va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): En Gigi Bellini va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Es duien 63 minuts de partit jugats quan Gigi Bellini va estar a punt de posar per davant a Forever amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de José Torres Barona va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): El Forever va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 70, però en Giovanni Foderà va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gerd Sandler. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gerard Regi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.