Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SinSaldo FC (122161) - Rosescats gf (48652) » 623080811: T56/J11/VI

Liga 623080811 Información oficial sobre el partido 623080811 en Hattrick

23.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 11 / VI.622 (14940)

Escarabajos peloteros Alineación oficial del equipo 'Escarabajos peloteros' en el partido 3 - 2 Winterfell futbol club Alineación oficial del equipo 'Winterfell futbol club' en el partido
Kemal Uğur (20') 1 - 0
Mikilauni Savage (23') 2 - 0
James Leuven (54') 3 - 0
3 - 1 Kiko González Calderón (67')
3 - 2 Kiko González Calderón (73')
Escarabajos peloteros Alineación oficial del equipo 'Escarabajos peloteros' en el partido 3 - 2 Winterfell futbol club Alineación oficial del equipo 'Winterfell futbol club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Escarabajos peloteros Alineación oficial del equipo 'Escarabajos peloteros' en el partido 5 - 1 Winterfell futbol club Alineación oficial del equipo 'Winterfell futbol club' en el partido
Tiene mala suerte 4.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Escarabajos peloteros

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): El jugador Kemal Uğur de Escarabajos, després de 20 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Mikilauni Savage es va introduir dins la defensa central al minut 23, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): En James Leuven de Escarabajos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Escarabajos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Thomas Tullstedt, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 215 Minuto 12 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Francesco Valdinoci va rebre molts aplaudiments. Al minut 12 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de James Leuven va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Davide Bettetini va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Escarabajos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 16, quan Kemal Uğur va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 230 Minuto 66 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Rami Al-Sohtari, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sergio Roca va estar a punt de sentenciar el partit al minut 75, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): James Leuven una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de Davide Bettetini va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Winterfell futbol club

Goles Goles

  • 151 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 els aficionats de Winter van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Kiko González Calderón va anotar el 3 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 151 Minuto 73 (Gol por el centro): Un mica després, Kiko González Calderón de Winter va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Eugenio Orobio va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alberto Jiménez Mieres.