Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Totistas (800688) - Hiperasiaa (120523) » 623078260: T56/J3/VI

Liga 623078260 Información oficial sobre el partido 623078260 en Hattrick

28.04.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 3 / VI.577 (14895)

C.D. Silos Alineación oficial del equipo 'C.D. Silos' en el partido 0 - 1 Atletico Puñeta Alineación oficial del equipo 'Atletico Puñeta' en el partido
0 - 1 Joakim Landlius (8')
C.D. Silos Alineación oficial del equipo 'C.D. Silos' en el partido 0 - 1 Atletico Puñeta Alineación oficial del equipo 'Atletico Puñeta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. Silos Alineación oficial del equipo 'C.D. Silos' en el partido 2 - 0 Atletico Puñeta Alineación oficial del equipo 'Atletico Puñeta' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Silos

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Alan Steels va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Freddy Cadavid, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Raül Fons va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 38, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Radim Pitelka va estar a punt d'empatar per a Silos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Cédric Hoarau va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Després de 86 minuts, Freddy Cadavid va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alan Steels.

Atletico Puñeta

Goles Goles

  • 186 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Puñeta. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Joakim Landlius va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Puñeta, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Maciej Jacuński va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): El Puñeta va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 81, però en Koren Kimchi va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Puñeta va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gianfranco Chong, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Puñeta va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gianfranco Chong va sortir per sobre el travesser.