Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cenicientos club futbol (1338023) - Tartessos Balompié (123130) » 623077113: T56/J10/VI

Liga 623077113 Información oficial sobre el partido 623077113 en Hattrick

16.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 10 / VI.556 (14874)

cenicientos club futbol Alineación oficial del equipo 'cenicientos club futbol' en el partido 1 - 2 Ereškigal Alineación oficial del equipo 'Ereškigal' en el partido
0 - 1 Wiggo Rahmstedt (36')
Boris Yonkov (53') 1 - 1
1 - 2 Sándor Hajba (76')
cenicientos club futbol Alineación oficial del equipo 'cenicientos club futbol' en el partido 1 - 2 Ereškigal Alineación oficial del equipo 'Ereškigal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cenicientos club futbol Alineación oficial del equipo 'cenicientos club futbol' en el partido 2 - 1 Ereškigal Alineación oficial del equipo 'Ereškigal' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cenicientos club futbol

Goles Goles

  • 113 Minuto 53 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al cenicientos una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Boris Yonkov, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 53.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Boris Yonkov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de cenicientos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Juan Antonio Aceña López va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Juan Antonio Aceña López del cenicientos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Ereškigal

Goles Goles

  • 105 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Wiggo Rahmstedt rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Bronisław Matraszek, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Sándor Hajba quedar desmarcat i marcar per a Ereškigal al minut 76. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Ereškigal sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Georgi Takov, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 29 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Ereškigal va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan Luis Somellera va desviar el xut final de Vyacheslav Zyrin després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bronisław Matraszek de Ereškigal es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.