Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zinedines FC (1580583) - StoneEdge (434221) » 623074566: T56/J3/VI

Liga 623074566 Información oficial sobre el partido 623074566 en Hattrick

28.04.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 3 / VI.511 (14829)

Cerdos Vietnamitas Alineación oficial del equipo 'Cerdos Vietnamitas' en el partido 2 - 2 Real Jabun Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Jabun Balompié' en el partido
Juan Antonio Olivares Ponte (47') 1 - 0
1 - 1 Pierpaolo Ciulla (52')
Juan Antonio Olivares Ponte (75') 2 - 1
2 - 2 Goris Eggers (87')
Cerdos Vietnamitas Alineación oficial del equipo 'Cerdos Vietnamitas' en el partido 2 - 2 Real Jabun Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Jabun Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cerdos Vietnamitas Alineación oficial del equipo 'Cerdos Vietnamitas' en el partido 1 - 2 Real Jabun Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Jabun Balompié' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,6 % 11,0 % 65,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cerdos Vietnamitas

Goles Goles

  • 105 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 47, José María Narbona va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Juan Antonio Olivares Ponte que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 105 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Juan Antonio Olivares Ponte rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de José María Narbona, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): Al minut 23, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Vietnamitas va estar a punt de posar-se per davant al minut 37 però José Manuel Carnicer va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Passaven 83 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en José Manuel Carnicer va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Antonio Olivares Ponte de Vietnamitas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Óscar López-Mingo de Vietnamitas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Real Jabun Balompié

Goles Goles

  • 161 Minuto 52 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Pierpaolo Ciulla que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): Balompié van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 87, quan Goris Eggers va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Al minut 6 de partit, Petko Madolev quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): El Balompié va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 38, però en Pedro Jaimes va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pedro Jaimes que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Balompié va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 73, quan Pedro Jaimes va quedar-se sol davant el porter Manuel Pablo Gallarza, però aquest va poder aturar el xut.